Кафедра УП провела робочу зустріч зі стейкхолдерами з питань удосконалення ОПП «Управління проєктами»

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Фото із зустрічі

У квітні 2024 року робоча група кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки вчергове зустрілась зі стейкхолдерами для обговорення останніх тенденцій та потреб ринку праці, а також визначення актуальних знань і компетенцій, оволодіння якими необхідне для побудови успішної кар’єри випускників кафедри.

Конструктивна зустріч відбулася з провідними фахівцями відомої української ІТ-компанії Sigma Software – керівницею освітніх програм в Sigma Software Ольгою Осередчук та програмною директоркою Star for life Ukraine Мирославою Осередчук.

У робочій нараді взяли участь працівники кафедри управління проєктами – к.е.н., доцент, доцентка Галина Лучко, к.е.н., доцент, доцентка Ірина Андрушків, старша викладачка Ірина Когут.

Під час зустрічі було обговорено найновітніші тенденції та вимоги ринку праці, а також визначено ключові аспекти, які мають бути враховані під час навчання здобувачів другого (магістерського) рівня освітньої програми «Управління проєктами». Учасники зустрічі акцентували особливу увагу на важливості розвитку практичних навичок та оволодінні інструментами, які допоможуть підвищити рівень конкурентоспроможності випускників на ринку праці.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі