Колектив проєкту «Дні Політехніки в школі» завітав до Львівської гімназії «Євшан»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан»

На початку березня 2023 року колектив проєкту «Дні Політехніки в школі» завітав зі своєю програмою до Львівської гімназії «Євшан». Ця гімназія відома у Львові дуже високим рівнем випускників за результатами зовнішнього незалежного оцінювання та національного мультипредметного тесту і належить до трійки найкращих закладів шкільної освіти нашого міста.

Учасники проєкту провели блок занять, спрямований на підвищення мотивації учнів випускних класів до продовження навчання у структурних підрозділах нашого університету, а також тренінг, спрямований на розвиток софтскілів та правильний вибір майбутньої професії.

Учні проявили надзвичайну активність під час діалогів з нашими працівниками, задавали запитання, ділилися своїми міркуваннями щодо подальших освітніх та професійних планів.

Після завершення проєкту на ім’я ректора Університету Юрія Бобала надійшов подячний лист від керівниці гімназії Божени Назар із позитивними відгуками про проведені заходи та рекомендацією щодо подальшої реалізації проєкту в інших школах, ліцеях та гімназіях.

Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан» Фото з Днів Політехніки в гімназії «Євшан»