Коли відновить звичну роботу Віртуальне навчальне середовище Львівської політехніки

Валентина Софілканич, Центр комунікацій Львівської політехніки
Дмитро Тарасов

Усі студенти зіткнулися на початку цього навчального року зі збоєм у роботі Віртуального навчального середовища. Та, на щастя, це не надовго, й невдовзі всі без винятку студенти матимуть доступ до своїх облікових записів.

«Уже формуються списки академічних груп студентів для роботи із ВНС. Цю інформацію ми спільно з Центром інформаційного забезпечення беремо зі системи «Деканат», надалі, з оновленням, інформація переноситиметься до ВНС і студенти отримуватимуть можливість зайти на свої курси. По суті триває підготовка контингенту для роботи: студентів-випускників, або тих, яких було відраховано, відповідно від’єднують від системи, натомість додають першокурсників. Але це наразі зроблено тільки на базі інститутів ІППО, ІХХТ, ІКТА, ІГСН, ІТРЕ, ІМІТ, ІГДГ.

Другі й вище курси будуть додаватися наступною чергою, і до кінця цього тижня це мало б бути зреалізовано. Але проблема в тому, що в системі «Деканат» студенти можуть бути не переведені з курсу на курс, чи не переведені з групи в групу, й ми не можемо занести таких студентів у ВНС. Саме тому ми дали інститутам час, щоб вони навели порядок зі списками, розподілили студентів за правильними групами, й тоді ми будемо заносити їх у ВНС», – пояснив директор Інституту дистанційного навчання Дмитро Тарасов.