Львівська політехніка стала частиною проекту Social Impact Award у 2024 році

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Львівська політехніка стала частиною проекту Social Impact Award у 2024 році

Студенти та випускники Львівської політехніки зможуть взяти участь у проекті Social Impact Award і представити власні стартапи соціального підприємництва на конкурсі SIA Ukraine 2024.

Social Impact Award – це шанс для молодих підприємців отримати навчання, менторство та грантову підтримку для запуску свого соціального стартапу. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду та консультаційну підтримку експертів.

Запрошуємо долучитись до воркшопу, де поговоримо про сутність та значення соціального підприємництва, спробуємо разом згенерувати ідеї соціального бізнесу, а також поділимось можливостями для розвитку соціальних стартапів. Зокрема, поділимось інформацією щодо SIA Ukraine 2024.

Воркшоп проекту відбудеться 14 травня (вівторок) онлайн на платформі Zoom. Щоб зареєструватися на воркшоп, перейдіть за посиланням

Що дає участь в програмі?

10 команд з найцікавішими стартап-ідеями отримають можливість пройти 3-місячне навчання-інкубатор. Це безкоштовний шанс для молодих підприємців/підприємниць віком від 14 до 30 років отримати супровід менторів, знання та практичні навички!

Троє переможців проєкту (визначені на фіналі-пітчингу) отримають нагороду в розмірі 1500$ та квиток на фінал SIA 2024 у Німеччині!

Social Impact Award 2024 Social Impact Award 2024