Львівських політехніків запрошують на форум «Навички майбутнього. Україна»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка до форуму

12–13 жовтня 2023 року відбудеться форум «Навички майбутнього. Україна» за підтримки Національного агентства кваліфікацій під егідою Європейського року навичок, організований Національним університетом «Запорізька політехніка».

Сучасні світові тренди, такі як інклюзивність, навчання протягом життя, дистанційна робота, а також глибокі економічні зміни та соціальні процеси, стрімкий розвиток науки і технологій, використання штучного інтелекту позначаються на трансформації ринку праці. Відтак, усі перелічені фактори впливають на потреби і вимоги щодо освіти й навичок фахівців. Додаткові виклики для України обумовлені глобалізаційними процесами, воєнними діями, а також внутрішньою та зовнішньою міграцією українців.

Отож, метою форуму стало формування знань та компетентностей щодо методологічних підходів розроблення, введення в дію та переглядів професійних стандартів; процедур створення й акредитації кваліфікаційних центрів; розробки освітніх програм з урахуванням тенденцій розвитку праці, зокрема, в контексті потрібних умінь та навичок; співпраці закладів вищої освіти з роботодавцями.

До участі запрошують представників органів державної влади та місцевого самоврядування, роботодавців, менеджмент університетів, науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти.

За результатами форуму учасники мають можливість отримати сертифікат 0,5 ЄКТС.

Докладніше про реєстрацію та програму форуму