На кафедрі маркетингу і логістики ІНЕМ завершився факультативний курс у рамках проєкту Erasmus+ E-marketing

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заняття

Упродовж листопада-грудня 2023 року в рамках реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module «Поширення практик ЄС через Е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку, ефективність використання ресурсів» викладачі кафедри маркетингу і логістики Оксана Довгунь, Таїсія Наконечна та Наталія Мащак викладали факультативний курс «Впровадження ініціатив циркулярної економіки, свідомого споживання, ресурсоефективності в логістику підприємства» тривалістю 45 годин для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (IV курс) Національного університету «Львівська політехніка».

Під час проходження факультативного курсу здобувачі набули теоретичних знань та практичних навичок для використання європейського досвіду впровадження ініціатив циркулярної економіки, свідомого споживання, ресурсоефективності в логістику підприємства. Курс передбачав:

  • вивчення сучасних тенденцій розвитку логістики, можливостей використання наявних і розвитку нових підходів, методів, моделей ЄС для розв’язання актуальних проблем в галузі сталого розвитку, циркулярної економіки, ресурсоефективності;
  • розробку та практичне застосування сучасних концепцій сталого розвитку, циркулярної економіки, методів і моделей ресурсоефективності та свідомого споживання в логістику підприємства;
  • моделювання стратегії сталого розвитку логістики підприємства й обґрунтування рішень щодо покращення логістичних процесів через імплементацію концепцій сталого розвитку, циркулярної економіки, ресурсоефективності та свідомого споживання.

У підсумку вивчення цієї дисципліни студенти опанували навички дослідження ініціатив циркулярної економіки, свідомого споживання, ресурсоефективності ЄС та України і їх впровадження в логістику підприємства для підвищення ефективності логістичної діяльності та мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище. Підсумком вивчення факультативного курсу був захист студентами виконаних проєктів на тему впровадження ініціатив циркулярної економіки, свідомого споживання, ресурсоефективності в логістику діючого підприємства. Всі слухачі курсу отримали сертифікати.

Еразмус+ – це програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності й активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної й академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти й партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття