На кафедрі маркетингу і логістики відбулася гостьова лекція від Ольги Вензловської

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з лекції

14 листопада відбулася зустріч студентів бакалаврського та магістерського рівнів кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки із гостьовою лекторкою. Тема виступу – «Діджиталізація автомобільних перевезень як частина ланцюга постачання: бізнес-кейси з роздрібної торгівлі та агропромисловості».

Ольга Вензловська, голова Комітету молодих спеціалістів CSCMP Ukraine Roundtable, поділилася дуже цікавим досвідом. Варто зазначити, що в основі місії організації CSCMP UA лежить глибока прихильність до створення середовища, яке сприяє розвитку кар’єри молодих фахівців.

Як глобальна менеджерка із роботи з клієнтами CargoON, Ольга займається цифровою трансформацією та сприяє впровадженню нових технологій для автоматизації більшості процесів серед корпоративних клієнтів по всій Європі.

Студентам лекція дуже сподобалася. Ольга Вензловська – чудова спікерка! Вона розповіла про багато практичних аспектів не лише за темою, але й тих, які стосуються трендів у логістиці. А також Ольга наголосила на тому, що варто студентам вивчати вже зараз, щоб бути конкурентоспроможним на ринку логістики та управління ланцюгами постачання.

Доцентка кафедри МЛ Наталія Чорнописька, інші викладачі та студенти дякують за чудову зустріч!

Заставка заходу Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції