Переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціальності «Харчові технології» одержали дипломи

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Переможець конкурсу

На вченій раді Інституту хімії та хімічних технологій відбулось урочисте вручення дипломів студентам – переможцям І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році.

Дипломом І ступеня нагороджено студентів кафедри технології органічних продуктів спеціальності 181 «Харчові технології» Романа Жеребецького та Анастасію Бережнюк за роботу «Одержання квасу з використанням термотолерантних штамів мікроорганізмів» (керівник – доцентка Оксана Оробчук). Диплом ІІ ступеня одержали студенти Андрій Гривняк та Юлія Яковенко, «Застосування препаратів бактеріальної α-амілази для розрідження замісу» (керівник – доцент Юрій Мельник). Дипломом ІІІ ступеня нагороджено студентів Зоряну Богославець та Катерину Майстренко, «Вторинні продукти виноробства – сировина для одержання біологічно активних речовин функціонального призначення» (керівник – доцентка Дарія Кічура).

Вітаємо переможців, бажаємо подальших наукових здобутків!

Сертифікати переможців Переможець конкурсу