Переможці Всеукраїнського конкурсу малюнка з НРЦ «Левеня» відвідали Музей історії Львівської політехніки

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
Герб Львівської політехніки

Роботи учнів 1–4 класів Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», які брали участь в Всеукраїнському конкурсі малюнка «Мирний атом» і були визнані кращими, були виставлені в головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка». Впродовж трьох місяців вони прикрашали виставкову галерею Університету.

В нагороду автори малюнків отримали можливість побувати в Музеї історії Львівської політехніки. Спільно з соціальним педагогом Вітою Семенюк та вчителем початкових класів Іванною Терлецькою-Павлів вони відвідали технічну лабораторію минулого, де кожен з них мав можливість доторкнутись до справжніх технічних винаходів минулих століть.

Студенти Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки разом зі своїми кураторами Тетяною Римар та Оксаною Юрасев провели цікаву, захопливу екскурсію по музею. Учні ознайомилися з експонатами, пов’язаними з різними сферами технічних досягнень. Із захопленням вивчали ілюстративний матеріал про становлення і розвиток навчального закладу, про відомих педагогів та вчених, що працювали тут у різні часи, про славетних випускників відомого навчального закладу.

Після завершення екскурсії учні отримали в подарунок від студентів солодощі та альбоми для малювання – це стало приємним емоційним завершенням екскурсії.