Підсумки профорієнтаційного заходу «Майбутній політехнік» на кафедрі дизайну та основ архітектури

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційного заходу «Майбутній політехнік» з 25 по 29 березня 2024 року викладачі та студенти кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки провели майстер-класи для учнів 10–11 класів з різних куточків України, що виявили бажання більше дізнатись про освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 022 «Дизайн (дизайн середовища)» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» кваліфікації «Бакалавр з дизайну».

Під час заходу майбутні абітурієнти взяли участь у майстер-класі з академічного рисунку під керівництвом к.арх., доцентки Зоряни Климко, к.мист., старшої викладачки Віолетти Радомської, асистента Юрія Сентимреі.

Учні школи переглянули художню виставку, сформовану з робіт студентів ІІ курсу напряму «Дизайн» кафедри дизайну та основ архітектури. Роботи були виконанні в межах завдання «Натуралістичний натюрморт з ритмом декоративних і локальних площин на пряме освітлення ( мішана гама, поліхромія)» під керівництвом викладачів кафедри ДОА доцентки, к.арх. Юліани Петровської, доцента, к.мист. Руслана Галишича й асистентки Катерини Кузів.

Учні мали можливість відчути творчу атмосферу, яка панує на кафедрі дизайну та основ архітектури, побачили роботи студенів та спробували себе в академічному рисунку, який є складовою підготовки майбутнього дизайнера інтер’єру.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу