Політехніки взяли участь у програмі академічної мобільності в Університеті Альпарслана Тюркеша Адана

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото з програми мобільності в Туреччині

Працівники кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти – професорка Наталія Мукан та доцентка Анна Гелеш – та доцентка кафедри іноземних мов Інституту гуманітарних та соціальних наук Мар’яна Гавран 5–9 червня 2023 року взяли участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA1 у Науково-технологічному університеті Альпарслана Тюркеша Адана (м. Адана, Турецька республіка).

Програма передбачала офіційні зустрічі з проректором та працівниками Офісу міжнародної діяльності Університету Альпарслана Тюркеша Адана та учасниками програми з інших країн (Азербайджан, Лівія, Лесото) для презентації Національного університету «Львівська політехніка» і визначення перспектив подальшого розвитку міжнародної співпраці, реалізації спільних проєктів, а також із науково-педагогічними працівниками – для обговорення актуальних питань щодо вдосконалення освітнього процесу та забезпечення якості освітньої діяльності. Львівські політехніки взяли також участь у тренінгу з метою вивчення інноваційних освітніх технологій.

Завершилася програма урочистим врученням сертифікатів усім учасникам.

Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині Фото з програми мобільності в Туреччині