Працювати колективно – працювати продуктивно: тренінг для працівників Науково-технічної бібліотеки

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Чи змогли ми вже адаптуватися до нових викликів і реалій воєнного стану? Що сьогодні означає – бути продуктивним? Як залежить колективна продуктивність від залучення кожного працівника?

На ці та інші питання шукали та знаходили відповіді на тренінгу «Управління продуктивністю: від персональної до колективної», який відбувся 28 березня в рамках підвищення кваліфікації для працівників Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка». Тренінг проводила Надія Любомудрова, завідувачка відділу навчання та розвитку персоналу Університету.

Вдале поєднання теорії з практичними вправами та прикладами дало змогу учасникам отримати корисні навики. Присутні зрозуміли, наскільки важливо сьогодні вміти управляти часом, визначати пріоритети й ефективно розподіляти завдання. Особлива увага була приділена комунікації та формуванню найбільш ефективної взаємодії в колективі. Тепер учасники заходу знають, що надвисока продуктивність «ходить в парі» з професійним вигоранням; самоконтроль і дисципліна є ознакою відповідальності, а монотонність роботи та відсутність цікавих завдань може призвести до нудьги і зменшення продуктивності. Важливо розуміти, які є метрики продуктивності, адже вони відрізняються залежно від посади.

На тренінгу кожен учасник напрацював свою персональну стратегію продуктивності. Сподіваємося, що отримані навички сприятимуть зміцненню нашої командної праці та досягненню колективних цілей.

Велике спасибі Надії Любомудровій за проведення цього надзвичайно корисного та пізнавального тренінгу! З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!

Фоторепортаж – на сторінці Науково-технічної бібліотеки у соцмережі Фейсбук.