Працівники ІТ коледжу Львівської політехніки пройшли навчання з цивільного захисту

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Фото з навчання

Нещодавно в ІТ коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось об’єктове тренування з питань цивільного захисту і спеціальне протипожежне тренування керівного складу та працівників коледжу.

Навчання відбулось під керівництвом директора закладу Василя Романчука. У навчаннях взяли участь заступник начальника відділу цивільного захисту Управління запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту по Львівській міській територіальній громаді Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області Тарас Бурий та представник навчально-методичного центру Цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області Ігор Авдєєв.

Ігор Вікторович провів для працівників коледжу лекцію-презентацію щодо дій у разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації. Він розповів про види, будову та правила користування засобами індивідуального захисту органів дихання. Також працівники дізнались про засоби радіаційного та хімічного захисту в разі застосування ядерної зброї та інших видів зброї масового ураження проти України в умовах воєнного стану.

Тарас Зеновійович зазначив, що в умовах воєнного стану навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях вкрай важливе. Він розповів про алгоритм евакуації дітей та студентів з навчального закладу під час замінування та що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Під час другого етапу навчань працівники ІТ коледжу спробували на практиці самостійно погасити умовну пожежу на території навчального закладу.

Фоторепортаж – на сайті Фахового коледжу інформаційних технологій.