Представник Львівської політехніки був спікером Літньої школи молодого науковця 3.0

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Скріншот з онлайн-лекції

23 серпня 2022 року відбулось урочисте закриття та підведення підсумків роботи Літньої школи молодого науковця 3.0, організатором якої була Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. У роботі Школи взяли участь 45 слухачів з різних регіонів України.

Олеся Ващук, голова Ради молодих учених при МОН, привітала учасників з успішним завершенням тижневого інтенсиву та подякувала за активну участь і мотивацію кожного щодо прагнення до нових знань та необхідних компетентностей, необхідних для сучасного молодого вченого.

Окрему подяку, як від слухачів, так і організаторів Школи, було висловлено лекторам, які впродовж тижня ділились практичним досвідом, передавали свої знання на актуальну тематику в умовах сьогодення, зокрема Олександрові Березку, членові Правління Eurodoc, к.т.н., доценту кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки, керівнику відділу підтримки та розвитку веб-сервісів Університету.

Олександр як запрошений експерт провів інтерактивну лекцію для слухачів Школи на тему «Відкрита наука: перспективи для українських молодих вчених». Актуальність обраної теми не викликала сумніву, про що засвідчила активність учасників під час дискусії та обговорення. Після завершення лекції слухачі також презентували власне бачення щодо «Відкритої науки» в їхніх сферах діяльності, обговорили перспективи та реальний стан.