Викладачі та студенти кафедри ДАС Львівської політехніки взяли активну участь у Празькому квадрієнале 2019

Кафедра ДАС Львівської політехніки
на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)»

6–16 червня 2019 року в Празі відбулася всесвітня виставка театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)», у якій взяли участь представники більш ніж 200 країн світу.

Львівська архітектурна школа, яку представляла кафедра дизайну архітектурного середовища Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка», була активним учасником виставки у розділі «Освіта». Також кафедра ДАС у Національному Українському павільйоні (який сама й створювала) презентувала творчість національних архітектурних шкіл.

Координаторами Української Національної експозиції були завідувач кафедри ДАС професор Віктор Проскуряков та професор Павло Босий з університету Райєрсона (Торонто, Канада). Професор Проскуряков розробив також (за участю студентів-політехніків) дизайн та архітектуру Української Національного павільйону.

В межах PQ 2019 відбувся четвертий трансатлантичний семінар із театрального мистецтва, на якому, зокрема, виступали представники Львівської політехніки. На пленарній сесії PQ Talks «Історія, теорія і співробітництво» з доповіддю «Результати проектного семінару по реновації актового залу І навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» з розробкою театральної функції» виступив професор В.І. Проскуряков.

на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)» на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)» на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)» на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)» на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)» на виставці театрального мистецтва «Празьке квадрієнале (PQ)»