Представники Університету взяли участь у міжнародному семінарі організаторів проєкту «Норвегія-Україна»

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Фото із семінару

23–24 листопада 2022 року відбувся Міжнародний науково-методичний семінар організаторів проєкту «Норвегія-Україна» з питань соціальної та професійної адаптації ветеранів і членів їхніх сімей в Україні.

Завдання семінару – попереднє підбиття підсумків реалізації проєкту «Норвегія-Україна», обмін досвідом, технологіями виконання проєкту, визначення найефективніших практик та підходів, консолідація зусиль для подальшого системного продовження роботи партнерської мережі й напрацьованої моделі професійної та соціальної адаптації звільнених військовослужбовців, ветеранів, членів їхніх сімей та сімей загиблих.

У семінарі взяли участь представники 10 українських університетів, зокрема й Національного університету «Львівська політехніка», громадські організації з 10 регіонів України, які є виконавцями проєкту «Норвегія-Україна» в осінньому семестрі 2022 року, та команда Міжнародного фонду соціальної адаптації.

Згідно з договором про співпрацю між Міжнародним фондом соціальної адаптації (Україна) та Nord Університетом (Норвегія) осінній семестр 2022 року є фінальним за фінансуванням з боку норвезького уряду. Основним завданням трирічного договору була інтеграція напрацьованої за 19 років моделі професійної та соціальної адаптації військовослужбовців і членів їхніх сімей в державну систему України.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.