Представниця Університету взяла участь у першому міжнародному заході за проєктом CERV Solidaritown

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото із заходу в Іспанії

Перший міжнародний захід за проєктом CERV Solidaritown про Різдво та солідарність, у якому Національний університет «Львівська політехніка» є асоційованим партнером, відбувся 18–19 квітня в місті Торрехон де Ардос (Іспанія). У зустрічі, організованій асоціацією Christmas Cities Network (Асоціація мережі різдвяних міст) та міською радою м. Торрехон-де-Ардос, взяли участь представники таких міст: Вотерфорд (Ірландія), Брно (Чехія), Бухарест (Румунія), Брага (Португалія), Кршко (Словенія), Медіна де Ріосеко (Іспанія), Горліце (Польща), Генуя (Італія), Львів (Україна).

Спікери з усіх цих європейських міст поділилися передовими практиками щодо організації різдвяних проєктів. Також виступили: операційний директор компанії Civitatis Е. Еспінель, представник компанії Productores de Sonrisas Р. Гонсалес, представник компанії CREA 360 SL А. Лоренте. Захід завершив колишній член Європейського парламенту С. Гарріга, після чого відбувся візит до парку Європи в Торрехоні.

Solidaritown – це CERV («Громадянство, рівність, права та цінності») проєкт, який фінансується Європейським Союзом. Він спрямований на проведення комплексу міжнародних заходів у кожному з міст-партнерів, де учасники з усієї Європи обговорюють громадську активність та європейські цінності, пов’язані зі святкуванням Різдва, солідарністю і співпрацею між різними громадами, просуванням Цілей сталого розвитку та наданням допомоги тим, хто постраждав від війни в Україні й інших конфліктів у Європі та світі. Проєкт не лише прагне підкреслити різноманіття та солідарність, але й долати поточні виклики в Європі через сприяння співпраці між містами й активній участі громадян у досягненні миру та справедливості.

Подальша активна співпраця здійснюватиметься між такими організаціями: міська рада м. Медіна де Ріосеко, Асоціація мережі різдвяних міст, міська рада Торрехон-де-Ардос (Іспанія), міська рада Генуї (Італія), Національний університет «Львівська політехніка» (Україна), Центр підприємництва та туризму м. Кршко (Словенія), міська рада Бухареста (Румунія), асоціація Se Poate (Румунія), міська рада Горліце (Польща), фонд Autokreakja (Польща), міська рада Сейя (Португалія), асоціація Educpro (Португалія), міська рада Льовена (Бельгія), асоціація Edushakers (Бельгія).

Координатором проєкту від Львівської політехніки є доцентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту Наталія Горбаль, яка і взяла участь у заході.

Щиро дякуємо організаторам за запрошення до участі у проєкті та плідну співпрацю!

Докладніше про захід

Заставка заходу Фото із заходу в Іспанії Фото із заходу в Іспанії Фото із заходу в Іспанії Фото із заходу в Іспанії Фото із заходу в Іспанії Фото із заходу в Іспанії