Ректор Львівської політехніки від спільноти університету привітав Архиєпископа та Митрополита Львівського владику Ігоря Возьняка зі 70-літтям

Центр комунікацій Львівської політехніки
привітання

Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало та проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж від усієї спільноти нашого університету привітали Архиєпископа та Митрополита Львівського владику Ігоря Возьняка зі 70-літтям.

Із нагоди ювілею в Архикатедральному Соборі святого Юра у Львові відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку звершив Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у співслужінні єпископів Синоду УГКЦ та численного духовенства Української Греко-Католицької Церкви.

Участь у Літургії взяв також Апостольський нунцій в Україні Архиєпископ Вісвалдас Кулбокас. До спільної молитви долучилися також представники влади, громадські діячі, керівники закладів вищої освіти, військові, численні львів’яни.

Після завершення Літургії відбувся святковий обід, а відтак – благодійний концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії разом зі Заслуженою академічною капелою «Трембіта» та дуетом народних артисток України «Сестри Тельнюк», присвячений ювілеєві та спрямований, зокрема, на збір коштів для благодійних проєктів і підтримки біженців. Опісля пресслужба Львівської Архиєпархії представила фільм «У тихій та невтомній праці» про життєвий шлях Митрополита Ігоря.