Ректор подякував активістам Студентського волонтерського штабу, які отримали нагороди в проєкті «СМІЛИВІ’22»

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі з ректором

Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало зустрівся з організаторами та активістами Студентського волонтерського штабу нашого університету Анастасією Вакарчук, Сергієм Мельниковим та Іваном Брусаком, які отримали почесні нагороди в межах проєкту «СМІЛИВІ’22».

Юрій Ярославович подякував активістам за їхню залученість у боротьбу з ворогом, уміння мотивувати молодь до волонтерства та популяризацію патріотичного духу серед студентів.

Проєкт «СМІЛИВІ’22» започаткувала мережа молодіжних просторів «ТВОРИ» спільно з Львівською міською радою та Управлінням молодіжної політики ЛМР із нагоди Міжнародного дня молоді, який тепер щороку відзначатимуть 12 серпня.

«Наша молодь творить щодня і щогодини та демонструє свою стійкість і рішучість змінювати країну на краще, генеруючи тисячі ідей та реалізовуючи сотні проєктів на благо країни, тому вона заслуговує, щоб про неї говорили, щоб про ТЕБЕ говорили! З цією метою ми створили проєкт «СМІЛИВІ», щоб висловити подяку активній молоді», ― зазначають організатори цього проєкту.

У межах проєкту виокремили чотири номінації:

  • наука та бізнес;
  • волонтерство;
  • громадська діяльність;
  • культура та мистецтво.

Нагороди отримали 20 найактивніших львів’ян, серед яких і політехніки.

Фото із зустрічі з ректором Фото із зустрічі з ректором Фото із зустрічі з ректором Фото із зустрічі з ректором Фото із зустрічі з ректором