Розпочато конкурс стартапів з України та ЄС UNICORN (IT_Eureka) від Sigma Software Group

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Скріншот із сайту організаторів

Міністерство освіти і науки України разом з компанією Sigma Software розвиває інноваційний потенціал країни, який відповідає амбіціям підприємців-візіонерів, та продовжує проведення конкурсу ІТ-стартапів, щоб допомогти екосистемі стартапів зростати й досягати ще більш значущих результатів у майбутньому.

9 жовтня 2023 року Sigma Software Group запустила UNICORN – конкурс для стартапів з України та Європейського Союзу. Конкурс структуровано так, щоб провести стартапи через різні етапи, та має інтенсивну двотижневу програму для підтримки динамічної взаємодії.

Конкурс відбудеться у гібридному форматі. Він включатиме освітні вебінари, нетворкінгові заходи та численні пітчинги. Учасники зможуть поспілкуватись із впливовими інвесторами та встановити цінні партнерства під час онлайн-сесій та офлайн-заходів у Києві та Варшаві.

Конкурс ІТ-стартапів проходив з 2014 року під назвою IT_Eureka. За цей час отримано понад 900 креативних проєктів, 2200+ стартаперів взяли участь у змаганні, а також мали нагоду отримати консультації та знання від провідних спеціалістів галузі. Щороку конкурс IT_Eureka збирав навколо себе дедалі більше яскравих ідей та неймовірних рішень від української молоді.

Цього року він пройде під новою назвою – Unicorn. Упродовж конкурсу учасники навчатимуться основ побудови успішного бізнес-проєкту, готуватимуться до участі у всесвітньо відомих акселераційних програмах, матимуть змогу отримати індивідуальний коучинг та практичні поради менторів.

Приймання заявок від учасників триватиме до 1 листопада 2023 року.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.