Розпочато набір на City Makers’ Course Lviv 2.0 – курс для міських творців, створений за участю фахівців Університету

За матеріалами порталу «Громадський Простір»
City Makers’ Course Lviv 2.0

Львівський курс міських творців – це спільна навчальна програма у сфері міського розвитку Технічного університету Коттбус-Зенфтенберг (Німеччина), НУО «Stadtagenten» (Німеччина), Національного університету «Львівська політехніка» (Україна) та Інституту міста (Україна). Програма фінансована Міністерством закордонних справ Німеччини.

Навчальний курс ставить за мету створення міждисциплінарної комунікаційної мережі та налагодження професійного спілкування між усіма суб’єктами містопланування у Львові. Програма курсу була розроблена командою українських та міжнародних експертів, серед яких – Антон Коломєйцев, архітектор, експерт з містопланування, викладач Національного університету «Львівська політехніка», автор Концепції Інтегрованого розвитку Львова. У рамках навчального курсу передбачено екскурсійну поїздку до міст Німеччини та Франції.

Щоб зареєструватися на Львівський курс міських творців, потрібно до 3 червня 2019 року надіслати на адресу citymakers2@gmail.com своє резюме та портфоліо. Навчання стартує з червня 2019 року.