Щоденник XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України». День другий

МІОК Львівської політехніки
в головному корпусі біля стендів

У вівторок, 16 липня, студенти Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України», яку Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки цьогоріч організовує вже удванадцяте, мали перший повноцінний день занять з української мови. Праця з викладачами викликала неабияке зацікавлення й ентузіазм.

Після занять у класах учасникам Школи провели екскурсію в головному корпусі Львівської політехніки та в приміщенні Tech StartUp School Університету.

Студенти захопливо розглядали Актову залу головного корпусу і слухали розповідь екскурсовода про історію створення й символічне значення одинадцяти полотен Яна Матейка, розміщених у ній.

Величезне зацікавлення викликали відвідини стартап-школи Львівської політехніки, де слухачі ознайомилися з інноваціями, які творяться на базі унікального майданчика для реалізації нових ідей та проєктів.

Насичений день подарував чимало позитивних емоцій і незабутніх вражень. Попереду ще багато цікавого!

день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики день занять з української мови в літній школі україністики