Слухачам факультативних дисциплін у рамках проєкту Еразмус+ EcoMonIT вручили сертифікати

Кафедра інформаційних систем і технологій Львівської політехніки
Фото із вручення сертифікатів

3 квітня 2024 року в Інституті просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбулося вручення сертифікатів студентам ІІ рівня вищої освіти «магістр» спеціальності «Комп’ютерні науки» за успішне проходження двох факультативних курсів – «Проєктування систем моніторингу навколишнього середовища з використанням досвіду Європейського Союзу» та «Комп’ютерні моделі для аналізу екологічних систем» – у рамках проєкту ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне «Екологічний моніторинг з новими інформаційними технологіями: Європейський досвід» (EcoMonIT, № 101126436).

З вітальним словом виступили координатор проєкту, завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Андрій Лагун і директор ІППТ Йосиф Хром’як.

Заняття проходили у змішаній формі, зокрема частина з них відбувалася з використанням Віртуального навчального середовища Національного університету «Львівська політехніка». Загалом, крім лекційного матеріалу, студенти пройшли 27 тестів, виконали 12 лабораторних робіт. Андрій Лагун зазначив, що сертифікати про успішне проходження дисциплін отримали тільки ті студенти, що мають сумарну оцінку більше 65 балів з максимальних 100.

Викладачі ІППТ бажають студентам успіхів у подальшому навчанні та професійній діяльності з використанням отриманих нових знань у галузі еколого-економічних досліджень із застосуванням сучасних інформаційних технологій!

Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів