Студентів кафедри обліку та аналізу ІНЕМ запрошують позмагатись за стипендію від PwC Lviv SDC на 2024 рік

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату і I–II курсів магістратури кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» запрошують позмагатись у 2024 року за стипендію від PwC Lviv SDC у розмірі 20 000 гривень за семестр.

Змагання розпочнеться в березні, в його рамках студенти проходитимуть підготовчі тренінги, виконуватимуть домашні завдання від провідних фахівців міжнародної аудиторської фірми, підвищуватимуть рівень володіння англійською мовою і вдосконалюватимуть soft skills (зокрема в офісі міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки»).

Стипендію виплачуватимуть в осінньому семестрі 2024 року. Переможця визначать під час фіналу змагання на основі результатів атестації професійних знань і навичок претендентів, яку здійснює PwC Lviv SDC спільно з кафедрою обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки.

Практика проведення попередніх змагань свідчить, що ця стипендія мотивує студентів спеціальності «Облік і оподаткування», які навчаються в Університеті, до постійного вдосконалення свого професійного рівня, покращення результатів навчання й активізації науково-практичної діяльності.

Про критерії, яким мають відповідати претенденти на здобуття стипендії, можна прочитати на сайті кафедри обліку та аналізу. Серед них, зокрема, є середній рейтинг навчальної успішності за останній семестр не менше 71 бала, а також володіння англійською мовою на рівні, не нижчому за В1.

За додатковою інформацією звертатися до ініціатора запровадження стипендії – професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая.