Студентка кафедри МПА взяла участь у міжнародному обміні Erasmus+ у Братиславі (Словаччина)

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з програми мобільності у Словаччині

Студентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ольга Пегитяк взяла участь у міжнародному обміні Erasmus+ з метою навчання на проєкті Digital tools and skills-development of rural youth («Цифрові інструменти та розвиток навичок сільської молоді») в місті Братиславі, Словаччина, після участі у відборі та запрошення від громадської організації «Крок. Вперед» (NGO «Step. Forward»).

Розповідає Ольга Пегитяк:

– Учасники зосередились на розвитку цифрових навичок та особистому зростанні молоді. Використовуючи такі онлайн-інструменти, як Slack, Todoist, Freelo та інші, ми вивчали способи ефективного управління часом і планування діяльностей. Наша головна мета полягала у підвищенні цифрової грамотності молоді та підтримці їхнього особистого розвитку через перевірку цифрових навичок за допомогою інструментів Digital Competence Framework (DigComp 2.0) і порівняння їх із показниками молодих людей з інших країн, оскільки брали участь представники України, Португалії, Іспанії та Словаччини.

У вільний від сесій час ми насолоджувалися своїм перебуванням у Словаччині, багато спілкувалися одне з одним, проводили культурні вечори, відвідували мальовничі Татри, каталися на електровелосипедах та спробували тюбінг. Все це дало незабутній досвід і допомогло нам розширити свій світогляд.

Фото з програми мобільності у Словаччині Фото з програми мобільності у Словаччині Фото з програми мобільності у Словаччині