Студентка кафедри ТБСФБ взяла участь в ХІ Європейській конференції молодих інженерів EYEC

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з конференції

17–19 квітня 2023 року студентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Марта Колодзейчик (група БТ-22) взяла участь у роботі ХІ Європейської конференції молодих інженерів EYEC, яка відбулася на базі факультету хімії та інженерії процесів Варшавського технологічного університету (Польща) за підтримки Національного агентства академічних обмінів NAWA.

До уваги присутніх представниця Львівської політехніки подала доповідь на тему Biotechnology method of producing eco-friendly plant (науковий керівник – доцентка Романа Петріна). Це була чудова можливість презентувати свої наукові досягнення на міжнародному рівні у дружній професійній атмосфері.

Цей науковий захід, організований студентами для студентів, дав можливість охопити тематику хімії та інженерних процесів, а також суміжних дисциплін – біомедичної інженерії, нанотехнології, наноматеріалів, інженерії біопроцесів, захисту навколишнього середовища та інших інженерних дисциплін.

Основні цілі проведеного заходу полягали в інтеграції молодих вчених у міжнародну наукову спільноту, де вони могли б обмінюватися думками та ідеями, а також презентувати свої роботи й отримати зворотний зв’язок на ранніх етапах досліджень. Три дні конференції складалися з доповідей і стендових сесій, презентацій компаній та спеціальних гостей, запрошених з усього світу.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції