Студентки кафедри ПМВ взяли участь у міжнародному заході LevelUp!2024 у Бельгії

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із заходу в Бельгії

Студентки кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки (освітня програма «Міжнародні відносини») Злата Климова (група МВ-24) і Дарʼя Бурій (група МВ-32) 12–13 квітня 2024 року відвідали захід LevelUp!2024, що відбувався у місті Брюсселі, Бельгія. Дівчата представляли Національну організацію скаутів України (Злата) та Ініціативу «Посли європейської молоді» (Дарʼя) у складі делегації від Національної молодіжної ради України.

LevelUp! 2024 організовано Європейським молодіжним форумом у рамках Європейського тижня молоді у партнерстві з Європейською комісією та Європейським парламентом. Цьогорічна тема заходу – «Моя Європа – мій голос». Це про поєднання особистих пристрастей із демократичною участю, сильною мотивацією учасників діяти й заохочувати молодих людей у їхніх рідних країнах голосувати на виборах до Європарламенту 2024 року.

Ця подія з розбудови потенціалу зібрала 1300 європейців, щоб зустрітися, обмінятися думками й дізнатися, як підвищити свою активність і демократичну участь.

«Найцінніше для мене було те, що голос української молоді був почутий. Разом із Послами європейської молоді з інших країн мала змогу провести 3 воркшопи на тему «Як правильно говорити про Україну?», де розповідали європейській молоді більше про Україну і правильну комунікацію щодо подій, людей та явищ, що відбуваються в нашій країні. Також важливими для мене стали слова підтримки та вдячності від відвідувачів воркшопу. Ще однією цінною річчю для мене було спілкування з молодіжними представниками різних країн, обговорення молодіжної роботи і політики в їхніх країнах, а також обіг ідеями та думками щодо молодіжних проєктів. Це був неймовірний досвід, адже дуже важливо, щоб українська молодь теж була рушієм євроінтеграції нашої країни та стала частиною європейської молодіжної спільноти», – поділилася своїми враженнями учасниця Дар’я.

Кафедра політології та міжнародних відносин пишається здобутками своїх студентів! Міжнародна мобільність є запорукою професійного розвитку здобувачів освітньої програми «Міжнародні відносини».

Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії Фото із заходу в Бельгії