Студентки кафедри ПМВ взяли участь у проєкті молодіжного обміну в Бакуріані (Грузія)

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин Грузії

З 17 до 28 травня 2023 року студентки кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Ірина Шмагай та Мар’яна Долюк брали участь у проєкті молодіжного обміну Transversal Skills – NEET Journey to Employability у Бакуріані, Грузія, в рамках програми міжнародної академічної мобільності Erasmus+.

Студентки розповідають про свій досвід під час тренінгів у Грузії:

«Під час цього проєкту через цікаве, неформальне навчання ми мали змогу отримати багато нових знань, покращити власні soft skills та комунікативні навички, обмінятися ідеями й досвідом з молоддю інших країн, що позитивно вплинуло на наш світогляд та загальну обізнаність. Після насиченого тренінгами дня відбувалися культурні вечори, на яких ми ближче ознайомилися з елементами традицій та історії Грузії, Франції, Туреччини та Чорногорії, і мали змогу гідно представити Україну та її традиції.

Окремо хочеться відзначити надзвичайну гостинність і щедрість представників грузинської команди, завдяки яким всі ці дні ми почувалися справді, як удома.

Проте найкраще, що ми отримали на цьому проєкті, – це, звісно, люди. Кожен з учасників – унікальна та цікава особистість, і ці два тижні ми почувалися частиною великої дружньої команди, допомагали й підтримували один одного.

Цей проєкт дав нам багато підстав для роздумів, відкрив чимало нового і зарядив шаленою мотивацією для нових звершень і досягнень.

Тому хочемо дати пораду іншим студентам: обов’язково беріть участь у проєктах академічної мобільності, бо вони запам’ятовуються на все життя!».

Кафедра політології та міжнародних відносин пишається своїми талановитими студентами й закликає всіх до активної міжнародної мобільності!

Фото з відвідин Грузії Фото з відвідин Грузії Фото з відвідин Грузії