Студентське новосілля: як відбувається поселення в гуртожитки Університету

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Поселення в гуртожитки Університету

Студмістечко Львівської політехніки знову оживає. До своєї другої домівки повертаються спудеї-старожили, а ось на першокурсників тільки очікує грандіозне новосілля.

На найчастіші запитання від студентів про поселення у студентські гуртожитки розповідає директор Студмістечка Політехніки Ігор Гельжинський:

«Цьогорічне поселення студентів першого курсу в гуртожитки розпочалось 16 серпня. Ми довго до цього готувалися. Тож перед тим, як студент поселиться у гуртожиток, необхідно обов’язково виписатися з основного місця реєстрації проживання. Хлопцям потрібно виписатися з військового обліку у своєму місті і приписатися на військовий облік у Політехніці. Після цього ми їх зареєструємо. Якщо в студента виникли проблеми з документами, то ми надаємо тимчасову перепустку в гуртожиток. Впродовж місяця вони повинні залагодити всі питання».

Алгоритм поселення в гуртожитки Львівської політехніки розміщений ТУТ.

Нагадаємо, щоб дізнатися про списки на поселення у гуртожиток, необхідно звернутися в деканат свого інституту. Телефони та адреси дирекцій і деканатів інститутів є на головній сторінці сайту в розділі «Інститути». Вичерпну інформацію про поселення в гуртожитки можна дізнатися у відповідальних осіб кожного інституту - їхні контакти шукайте ТУТ.

Гуртожиток Львівської політехніки Гуртожиток Львівської політехніки Гуртожиток Львівської політехніки