Студенти-біотехнологи кафедри ТБСФБ відвідали європейську медичну лабораторію «Сінево»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин лабораторії

Студенти першого та другого курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки у рамках вивчення навчальних дисциплін «Гігієна, діагностика людини та екомоніторинг» та «Біологія клітини» разом із доценткою кафедри Роксоланою Конечною за попередньою домовленістю відвідали у вересні та жовтні з екскурсією Центральний західний філіал європейської медичної лабораторії «Сінево», яка працює відповідно до міжнародних стандартів забезпечення якості й надає широкий спектр лабораторних досліджень у всіх основних галузях клінічної патології.

Під час екскурсії завідувачка лабораторії «Синево» Галина Малиновська ознайомила присутніх з організацією роботи і проведення лабораторних досліджень, гістологічними та патогістологічними препаратами крові, кліща демодексу, принципом роботи аналізаторів для проведення загального аналізу крові, сечі, визначення групи крові, швидкості осідання еритроцитів, онкомаркерів, гормонів, мікроелементів тощо.

Медична лабораторія «Сінево Україна» входить до європейської мережі лабораторій Synevo та є частиною медичного холдингу Medicover. Лабораторна мережа Synevo представлена в Німеччині, Польщі, Румунії, Туреччині, Україні, Грузії та інших і налічує 98 лабораторій у Європі, 8 з яких – в Україні. Першу лабораторію в Україні відкрито у 2007 році в Києві.

Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії