Студенти ІППО зустрілися з практикуючим адвокатом Василем Сливкою

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Скріншот з онлайн-лекції

27 березня 2023 року до лекції з дисципліни «Проблеми здійснення адміністративного судочинства в Україні» для студентів магістратури спеціальності 081 «Право» Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки на запрошення доцентки кафедри адміністративного та інформаційного права, к.ю.н., доцента Марії Сливки долучився адвокат, партнер Адвокатського об’єднання «АЙЕМПАРТНЕРС», к.ю.н. Василь Сливка.

Під час зустрічі Василь Васильович охоче поділився з присутніми особливостями процедури примирення сторін в адміністративному судочинстві, проблематикою реалізації цієї процедури на практиці, а також основними відмінностями примирення сторін в адміністративному судочинстві та в інших формах судочинства (цивільному, господарському).

Студентам наглядно було продемонстровано роль адвоката в примиренні сторін у судовому процесі, надано практичні поради й наведено яскраві приклади реалізації примирення сторін у судовому процесі.

Запрошений гість розповів про процедуру набуття права на зайняття адвокатською діяльністю, форми здійснення адвокатської діяльності, особливості діяльності молодих адвокатів, а також про основні профільні нормативно-правові акти адвокатури України.

Студенти магістратури також отримали можливість подискутувати онлайн із практикуючим адвокатом Василем Сливкою у рамках проблемних питань.