Студенти кафедри ІТВС відвідали Львівський офіс IT-компанії Sigma Software

Кафедра інформаційних технологій видавничої справи
Фото з відвідин компанії

Враження, натхнення та мотивація – це лиш маленька частина того, що отримали студенти кафедри інформаційних технологій видавничої справи Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки під час останньої екскурсії до офісу однієї з найбільших IT-компаній Львова – Sigma Software. Компанія входить до топ-100 найкращих IT-компаній світу за рейтингом The Global Outsourcing 100.

Другокурсники спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія (UX/UI Дизайн)» мали чудову можливість доторкнутися до професійного світу розробки ІТ-продуктів та дизайну процесів зокрема. Степан Нанівський, Senior UX Designer в компанії Sigma Software, розповів студентам про те, що потрібно, аби розпочати свою кар’єру в ІТ та як вдало підготувати своє портфоліо для першої роботи.

Спасибі команді Sigma Software та Мирославі Осередчук (L&D manager компанії) за гостинність і можливість відкрити для політехніків нові горизонти в ІТ-світі!

Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії