Студенти кафедри ОА мають змогу позмагатись за цільові навчальні стипендії від проєкту «Особистий шлях»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Студентів I–IV курсів бакалаврату і I–II курсів магістратури із середнім рейтингом навчальної успішності за останній семестр не менше 71 бала, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» на кафедрі обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, запрошують позмагатись у 2024 році за цільові навчальні стипендії від проєкту «Особистий шлях». Стипендії виплачуватимуть в осінньому семестрі 2024 року.

Стипендіальні заохочення студенти зможуть спрямувати на повну або часткову оплату вітчизняних чи міжнародних курсів, необхідних для підвищення рівня знань і вмінь за спеціальністю «Облік і оподаткування». Серед можливих предметних сфер навчальних курсів:

  • міжнародні стандарти фінансової звітності;
  • трансфертне ціноутворення;
  • управлінський облік;
  • фінансовий менеджмент;
  • програмування для цілей комп’ютеризації різних процесів обліку, аналізу та контролю;
  • англійська мова.

Шестеро студентів зможуть здобути стипендію по 2500 гривень, тобто сукупно цільовий стипендійний фонд виплати восени 2024 року становитиме 15 000 грн. Стипендію призначатимуть за створення найкращого відео та презентаційного контенту для учнів 8–11 класів, спрямованого на розкриття всебічної достовірної інформації про професії, які можна здобути на кафедрі обліку та аналізу Львівської політехніки. У таких презентаційно-інформативних роботах студентів також потрібно приділити увагу важливим навичкам і корисним звичкам, які варто здобувати і вдосконалювати вже у школі, щоб швидше досягнути вагомих результатів за цими професіями.

Крім того, шість студентів-переможців отримають заохочувальний приз від одного з партнерів проєкту «Особистий шлях» (Львівської національної філармонії, провідної міжнародної аудиторської фірми PwC Lviv SDC, видавництва «Свічадо», ТМ «Chocoboom», Фотогалереї Василя Пилип’юка та інших).

Ініціатором запровадження такої цільової стипендії є професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай. Ініціатива має за мету створення додаткових можливостей для студентів, які хочуть ще більше підвищити свій професійний рівень і розширити світогляд щодо особистісного зростання в умовах високої конкуренції.