Студенти кафедри регіонального та місцевого розвитку ІАДУ захистили магістерські роботи

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Фото із захисту робіт

19 грудня 2023 року в Інституті адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності 073 «Менеджмент» кафедри регіонального та місцевого розвитку.

Випускники продемонстрували вміння застосовувати набуті у процесі навчання теоретичні знання і практичні навички для самостійного розв’язання конкретних актуальних проблем управління організаціями, підприємствами, розробляти й формувати прикладні адресні рекомендації для розв’язання досліджуваної проблематики.

Серед тем поданих на захист робіт є управління інноваційними процесами в організації, розробка системи управління командою, ефективні системи управління якістю на підприємстві (організації), формування мотиваційної системи управління, впровадження інструментів проєктного менеджменту для розвитку бізнесу, роль лідерства в системі управління та багато інших актуальних питань.

Цікаві інноваційні та неординарні дослідження завжди надихають викладачів і науковців кафедри постійно розвиватися. Тож вони бажають випускникам, щоб отримані дипломи магістрів сприяли їхній подальшій продуктивній роботі задля добробуту України, відновленню регіонів та формуванню системи менеджменту знань в організації у контексті зміцнення її кадрового забезпечення задля успішного розв’язання поточних і стратегічних завдань!

Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт