Студенти кафедри ТБСФБ побували в R&D лабораторії ПрАТ «Компанія Ензим»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин лабораторії

Студенти ІІІ і IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із викладачами кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій доценткою Романою Петріною та професоркою Вікторією Гавриляк відвідали R&D лабораторію ПрАТ «Компанія Ензим».

Enzym Group є однією з найперспективніших українських foodtech-компаній, яка розробляє інноваційні рішення для здорового харчування. R&D-підрозділ компанії Ензим – це важливий стратегічний відділ, який сумлінною працею забезпечує високу конкурентоспроможність своєї продукції на вітчизняному та світовому ринку. Основним завданням інноваційної лабораторії підприємства є забезпечення якості хлібопекарських та спиртових дріжджів і розробка нових продуктів на їх основі, зокрема дріжджових екстрактів та флейків.

Студенти ознайомилися з виробництвом, пілотною технологічною лінією, аналітичною та мікробіологічною лабораторіями. Було цікаво дізнатися про смакову лінійку, яку нині використовує компанія, і про смак як драйвер змін в індустрії їжі.

Дякуємо начальниці відділу навчання та розвитку персоналу Анастасії Іпатенко та провідній біологині-дослідниці Ніні Булботці за цікаву зустріч та змістовну екскурсію! Очікуємо на подальшу співпрацю!