Студенти кафедри ЦПП послухали гостьову лекцію представника Міжнародної академії прикладних наук у Ломжі (Польща)

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

Кафедра цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки у рамках програми «Гостьовий лектор» організувала лекцію Бартоша Каміля Мурата (Bartosz Kamil Murat) – доктора соціальних наук, представника Міжнародної академії прикладних наук у Ломжі (Республіка Польща). Тема стосувалися загальних засад організації та функціонування польської поліції у соціальному контексті, внутрішньої та зовнішньої комунікації у концепції community policing у польській поліції.

Лекція була цікавою в теоретичному й практичному плані з огляду на процес трансформації правоохоронних органів в Україні. Вона мала форму відкритої дискусії, студенти могли задавати багато цікавих запитань щодо комунікації польської поліції з українськими громадянами, які опинилися в Польщі у зв’язку з військовими діями в Україні, ознайомитися з польським досвідом організації профілактики правопорушень серед неповнолітніх, правоохоронної діяльності в умовах виборчого процесу в Польщі, трансформаційними змінами, пов’язаними з членством у Європейському Союзі.

Захід створив можливість обміну досвідом та був надзвичайно корисним для студентів-правників.

Кафедра цивільного права та процесу висловлює вдячність гостьовому лектору за цікаву, змістовну лекцію та позитивне ставлення до студентів!

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції