Студенти кафедри туризму ІСТР побували на екскурсії Науково-технічною бібліотекою Львівської політехніки

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з екскурсії

8 листопада студенти другого курсу кафедри туризму спеціальності «Туризм і рекреація» разом із кураторами Мар’яною Сеньків та Мирославою Габою відвідали Науково-технічну бібліотеку Львівської політехніки.

Заступниця директора бібліотеки Олена Харгелія ознайомила студентів з історією бібліотеки, продемонструвала унікальні аркушеві видання, друковані каталоги, якими користувались читачі на початку ХХ століття, й розповіла про електронні ресурси та послуги бібліотеки. Студенти побачили книгосховище і планетарний сканер, а також дізнались про актуальні події та ініціативи, які реалізують у бібліотеці.

На своїй фейсбук-сторінці доцентка кафедри туризму Мар’яна Сеньків так прокоментувала візит до бібліотеки:

«Це унікальне місце не лише завдяки книгам та історичним подіям. Його сучасну історію творять люди, які люблять свою справу. І це не лише слова. Вони справді дуже стараються зацікавити молодь (лекції, виставки, кіноклуб, музичні перформанси) і різнобічно розвиваються. Про це натхненно розповідала нам пані Олена Харгелія, заступниця директора бібліотеки. А ви знали, що у партнерстві з Центром порятунку української культурної спадщини та Ігорем Гармашем бібліотека організовує благодійний марафон «Принеси з собою книгу!», мета якого зібрати україномовні книги для бібліотек деокупованих територій?! Кожен може долучитись. Я ось вже це зробила. А ще тут можна здати «макулатуру» (російськомовні видання) – отримані від її переробки кошти йдуть на потреби ЗСУ. Отож приходьте в гості – тут вам завжди раді».

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії