Студенти Львівської політехніки відвідали онлайн-зустріч із керівником управління молодіжної політики Львівської міської ради Олександром Николяком

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки
Олександр Николяк

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки продовжує серію зустрічей, у яких колишні студенти розповідають свої історії успіху, надихають, мотивують політехніків, які лише розпочинають професійний шлях. 13 серпня відбулась розмова із керівником управління молодіжної політики Львівської міської ради Олександром Николяком.

Випускник Львівської політехніки завдяки своїй наполегливості та бажанню працювати на благо українського суспільства пройшов довгий шлях: від голови спортивного відділу Колегії та профбюро студентів ІКНІ до керівника управління молодіжної політики Львівської міської ради. Тож Олександр радо поділився своїми думками про сучасну студентську молодь та можливості, які надає Львівська політехніка для реалізації себе у соціальному та політичному житті; підкреслив важливу роль волонтерства у сучасних реаліях. А також, за власним прикладом, дав зрозуміти, чому варто бути активним та наполегливим студентом. Отримати нову порцію натхнення може кожен – варто лише завітати на сторінку @lpnu_alumni_and_friends в Інстаґрам.

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки вкотре переконалася, що такі зустрічі є чудовим майданчиком для налагодження співпраці студентів та випускників нашого університету й запрошує усіх стежити за анонсами майбутніх подій на офіційних сторінках у соціальних мережах Фейсбук та Інстаґрам.

Олександр Николяк Олександр Николяк