Студенти-обліковці Політехніки взяли участь у конференції в Університеті Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з конференції

Студенти кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Юлія Кашпур, Андріяна Кіра, Анастасія Баран, Адріана Вінтоняк, Анастасія Змієвська, Анастасія Ломанюк у рамках інтеграційно-тренінгової поїздки взяли участь у X Міжнародній науково-практичні конференції «Актуальні проблеми сучасності із економіки, фінансів та бухгалтерського обліку» в Університеті Марії Кюрі-Склодовської в місті Любліні (Польща), де виступили з науковими доповідями.

Також політехніки мали змогу ознайомитися з особливостями реалізації студентського самоврядування, зокрема проведення днів відкритих дверей для учнів польських шкіл, який організували польські студенти; взяти участь в екскурсіях та провести разом дозвілля з польськими колегами.

Кафедра обліку та аналізу висловлює щиру подяку адміністрації та студентам UMCS за розвиток співпраці між нашими університетами та підтримку України!

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції