Студенти Політехніки організовують у Львові незалежну конференцію TEDxLvivPolytechic 2019

За матеріалами сайту Громадського телебачення
TEDxLvivPolytechic

Студенти Національного університету «Львівська політехніка» організовують незалежну конференцію TEDxLvivPolytechic, яка відбудеться у Львові 31 серпня 2019 року у Спортивно-торгово-розважальному центрі «Спартак».

– 31 серпня ми зустрінемося задля однієї мети: мотивації думати нестандартно, виходити зі звичної для нас зони комфорту. Часто ми не хочемо шукати альтернативні методи розв’язання проблем, які у нас виникають, а діємо так, як і все суспільство. Люди бояться змінювати світогляд, дивитися на звичні для всіх речі з альтернативної точки зору. На нашій конференції лідери думок з різних галузей мотивуватимуть Вас змінювати цей світ, ділитимуться досвідом і на власному прикладі розкажуть, що потрібно для вдалого старту своєї справи. Поговоримо й про те, як залишатися конкурентоспроможним у тому, що робимо, і досягати найвищих результатів. А найголовніше: діяти незвично, не так, як усі, й альтернативними рішеннями змінювати сіру буденність на краще, – зазначають організатори.

Частина отриманих грошей за квитки піде на благодійність.

TEDx – це науковий захід, який об’єднує провідних талановитих та цікавих людей для обміну ідеями, які мають значення в усіх галузях – технології, розваги, дизайн, точні наука, філософія, саморозвиток, бізнес, розвиток, екологія. TED створив TEDx як програму локальних, самостійно організованих подій, що об’єднують людей для поширення знань і досвіду.