Студенти Університету взяли участь у нараді в ЛОВА щодо програми розвитку української мови

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Фото із заходу

У департаменті освіти і науки Львівської ОВА працюють над розробкою оновленої програми з української мови та літератури. До роботи над проєктом залучають освітян, вчених та молодь.

22 листопада відбулася зустріч із представниками студентського самоврядування Львівщини. Молодь запропонувала власні ідеї, які допоможуть популяризувати українську мову як в середині країни, так і за її межами. В обговоренні взяли участь директор департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки, професійної освіти Іван Пикус, головний спеціаліст департаменту Леся Томаневич.

На зустріч завітали та доєдналися онлайн близько 20 студентів, серед яких були представники студентського самоврядування закладів вищої освіти міста, зокрема Національного університету «Львівська політехніка».

Зустріч виявилася дуже плідною та надихаючою. Ідеї студентства неодмінно врахують під час розроблення проєкту оновленої програми. Також за бажанням стажування студенти зможуть їх реалізувати самі, взявши участь у конкурсі стартапів.

Учасники наради домовились надалі зустрічатися раз на квартал та обговорювати спільні питання й проблеми, які хвилюють молодь.

Докладніше – на сайті «Освіта Львівщини».