Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки урочисто відзначив 75-річчя від дня заснування

Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з урочистостей

27 грудня 2022 року відбулося урочисте засідання Педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» з нагоди 75-річчя від дня заснування закладу освіти.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять українських воїнів і мирних громадян України, які загинули у війні, що розв’язав російський агресор.

Після виконання Державного гімну України зі вступним словом до присутніх звернувся директор коледжу, кандидат технічних наук Іван Костюк, який привітав усіх з 75-річним ювілеєм.

На пам’ятній події були присутні високошановані гості, що завітали до коледжу розділити радість свята:

  • директор департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда;
  • проректор із науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Національного університету «Львівська політехніка», доктор технічних наук, професор Роман Корж;
  • голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Львівської області Роман Дадак.

Зокрема, проректор Львівської політехніки Роман Корж передав щирі привітання від ректора Університету Юрія Бобала й нагородив кращих викладачів Технологічного фахового коледжу дипломами, подяками та цінними подарунками.

З нагоди ювілею працівники коледжу отримали також нагороди від Львівської обласної ради, Львівської обласної військової адміністрації, Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Докладніше – на сайті Технологічного фахового коледжу.

Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей