Троє викладачів кафедри ТМДМ отримали свідоцтва академіків Підйомно-транспортної Академії наук України

Кафедра технічної механіки та динаміки машин Львівської політехніки
Фото із заходу

15 червня 2023 року на базі кафедри технічної механіки та динаміки машин Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки відбулося урочисте засідання Львівського відділення Підйомно-транспортної Академії наук України.

Одним із питань порядку денного було вручення свідоцтв академіків ПТАНУ викладачам кафедри ТМДМ – завідувачу кафедри Віталію Корендію, професору В’ячеславу Пасіці та доценту Ярославу Новіцькому. Отож, сьогодні на кафедрі працюють шість дійсних членів Підйомно-транспортної Академії наук України, серед яких керівник Львівського відділення ПТАНУ професор Володимир Малащенко та доценти Володимир Гелетій і Богдан Сологуб.

Також у межах засідання було обговорено перспективні напрями роботи Львівського відділення ПТАНУ, розвиток міжнародного науково-технічного і виробничого журналу «Підйомно-транспортна техніка», актуальні питання міжнародного співробітництва та виконання науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт, пов’язаних із розробленням, впровадженням та експлуатацією підйомно-транспортних машин у різноманітних сферах промисловості, зокрема під час післявоєнного відновлення України.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу