Триває набір на ІІ Міжнародну конференцію «Інноваційні технології у розвитку сучасного суспільства»

Кафедра економіки і маркетингу ІППТ
колаж: рука робота працює з інформацією

ІІ Міжнародна конференція «Інноваційні технології у розвитку сучасного суспільства» відбуватиметься 8 жовтня 2020 року в онлайн форматі. У ній можуть брати участь науковці, викладачі, студенти, докторанти, фахівці з інноваційних та інформаційних технологій в розвитку різних сфер сучасного суспільства. Завершення прийняття заявок – 20 вересня 2020 року.

Конференцію Львівська політехніка організувала спільно з Вищою Технічною Школою в Катовіцах, Економічним Університетом у Кракові, Економічним Університетом у Вроцлаві, Лодзинським університетом, Державним Жешувським Університетом, Державною Вищою Школою Техніко-Економічною Ім. Кс. Броніслава Маркевіча, Краківською політехнікою імені Тедеуша Костюшка, Університетом Матея Бела.

Подавати тези можна українською, англійською та польською мовами. Тематично вона ділиться на чотири секції:

  • Секція 1. Інноваційні ІТ-технології.
  • Секція 2. Інновації в економіці, фінансах і маркетингу.
  • Секція 3. розвиток інформаційного суспільства.
  • Секція 4.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ

Обсяг тез повинен становити до 4 сторінок (зі списком використаних джерел). Тези доповідей повинні відповідати науковій тематиці секцій та можуть бути підготовлені одним або декількома авторами.

Тези доповідей повинні відображати

такі основні елементи:

  • постановку проблеми в загальному вигляді та її зв'язок з важливими науковими чи практичними завданнями;
  • короткий аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано вивчення даної проблематики і на які посилається автор;
  • виділення раніше невирішених частин проблеми, котрим присвячується виступ на конференції;
  • формування цілей або постановка задачі, які вирішує автор;
  • короткий (тезисний) виклад основного матеріалу дослідження з обґрунтуванням отриманих наукових результатів;
  • висновки щодо даного дослідження.

Тексти тез доповідей повинні відповідати нормам правопису та орфографії. Матеріали конференції будуть публікуватися в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів та орфографію несуть автори.

Тези доповідей, подані без дотримання вищезгаданих вимог, публікуватися не будуть.

Набір тексту повинен здійснюватися в текстовому редакторі MS Word з розширенням .doc або docx. Формат сторінки – А4 (210мм, 297мм). Параметри полів сторінки: зверху та знизу - по 2 см; внутрішнє - 2,5 см; зовнішнє - 1,5 см; дзеркальні поля.

Текст повинен бути побудований за такою схемою:

  • П.І.Б. авторів напівжирним шрифтом, гарнітури Times New Roman, розміром 12 pt із вирівнюванням по правій стороні;
  • в наступному рядку - назва організації напівжирним нахиленим шрифтом, гарнітури Times New Roman, розміром 12 pt;
  • через рядок – назва тез доповіді надрукована напівжирним шрифтом, гарнітури Times New Roman, розміром 12 pt, з вирівнюванням по центру;
  • через рядок – основний текст.

Основний текст повинен бути набраний шрифтом Times New Roman, розміром 12 pt, вирівняний по ширині сторінки з абзацним відступом 1 см; одиничний міжрядковий інтервал.

Таблиці нумеруються по правій стороні сторінки курсивним шрифтом. Заголовки таблиць розміщують по центру (шрифт напівжирний). Розмір шрифту для набору текстів у таблиці - не більший 10 pt.

Формули повинні бути набрані редактором формул MS Equation (версія не вище 3.0). Формули нумеруються в круглих дужках праворуч.

Рисунки у публікацію вставляються у растрових форматах TIFF, BMP, JPG з роздільною здатністю 300dpi. Надписи на рисунках виконують шрифтом розміром не більшим 10 pt та гарнітурою Times New Roman. Рисунок зроблений засобами MS Word повинен бути згрупований як один об'єкт. Підписи рисунків проставляються під ними вирівнюванням по центру шрифтом основного тексту.

Список використаних джерел наводиться у кінці тексту курсивом (слова список використаних джерел не ставляться). Відступ від основного тексту 10 pt. Використані джерела подаються в порядку посилань на них у тексті та оформлюються згідно з державним стандартом ДСТУ ГОСТ 7.1:2006.