Тривають гостьові лекції-практикуми від представників PwС для компетентного розвитку майбутніх фінансистів

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото з лекції

Впродовж багатьох років колектив кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки активно співпрацює з Львівським центром надання послуг міжнародної аудиторської фірми «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC Lviv SDC). Як відомо, PricewaterhouseCoopers – міжнародна мережа компаній, що пропонує професійні послуги у сфері консалтингу та аудиту.

Так, нещодавно відбулася гостьова лекція-практикум для здобувачів освіти різних рівнів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування і фондовий ринок» із представниками Львівського відділення PricewaterhouseCoopers (лектори – Наталія Никитюк, молодший фахівець із питань зайнятості, й Віта Юркевич, молодший аудитор).

Приємно зазначити, що багато випускників кафедри фінансів працює у PwС. Сприяє цьому довготривала співпраця між Університетом і компанією.

Викладачі та студенти кафедри фінансів Львівської політехніки сподіваються, що отримані знання й навички стануть у пригоді в майбутньому. Для цього домовилися про подальші зустрічі з представниками PwC Lviv SDC з метою компетентного розвитку майбутніх фахівців-фінансистів у сфері аудиторських, податкових і консультаційних послуг.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції