У ліцеї № 93 Львівської міської ради відбулися «Дні Політехніки»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї

З 11 по 15 грудня 2023 року в ліцеї № 93 Львівської міської ради, що на Сихові, проходили «Дні Політехніки», організовані Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка».

Цей ліцей належить до кращих закладів загальної середньої освіти у місті (16 місце у рейтингу шкіл 2023 року). Девізом учнів ліцею є слова: «Чого б ти не вчився, ти вчишся для себе». Тому ліцеїсти добре знають, що навчання та правильний вибір майбутнього фаху– це те, що передусім потрібне для них самих. Те, що найбільше впливатиме на їхній подальший життєвий шлях, успішність та самореалізацію у суспільстві.

Тому під час тренінгу «Компетенції майбутнього» учні з великим інтересом ознайомилися з особливостями вступу до закладів вищої освіти у 2023 році, з бакалаврськими освітніми програмами Національного університету «Львівська політехніка», а також з університетською інфраструктурою.

Крім презентації Університету, для учнів 9–11 класів викладачі Львівської політехніки провели заняття з англійської мови, фізики, математики, хімії, географії та вступу до ІТ. Заняття були спрямовані на розвиток інтересу учнів до подальшого навчання та усвідомлення практичного застосування перелічених дисциплін у повсякденному житті.

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» планує і надалі залучати ліцей № 93 Львівської міської ради до профорієнтаційних заходів Університету, а також висловлює вдячність директорці закладу Олесі Мандзюк за сприяння в організації заходу.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї