У Львівській політехніці відбувся обласний інтелектуальний конкурс з економіки «Бізнес-перегони»

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із заходу

18 травня 2023 року Національний університет «Львівська політехніка» та Львівська обласна Мала академія наук організували для учнів 8–10 класів інтелектуальний конкурс з економіки «Бізнес-перегони». Захід об’єднав понад 50 учасників з різних куточків Львівщини.

«Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування ІНЕМ спільно з Львівською обласною Малою академією наук учнівської молоді провели обласний інтелектуальний конкурс з економіки «Бізнес-перегони». Мета заходу – об’єднати активних школярів навколо захопливих ігор, квестів, вікторин і допомогти їм з вибором майбутньої спеціальності. Конкурс мав кілька етапів. Зокрема, на різних локаціях нашого університету діти виконували інтерактивні завдання, розв’язували задачі, виявляли творчість і кмітливість. Також було завдання на швидкість. Після виконання всіх завдань кожна команда мала дістатися до кінцевої локації – аудиторії 210 у 4-му навчальному корпусі. Фінальний етап конкурсу – брейн-ринг та економічна вікторина. За підсумками цих трьох етапів ми оцінювали результативність команд та обрали найуспішніших гравців», – повідомила доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Галина Бойківська.

У конкурсі взяли участь 10 команд. На старті організатори заходу видали учасникам завдання, які належало виконати лише після того, як уся команда дістанеться до вказаної локації.

«Мала академія наук – це позашкільний навчальний заклад, де школярі поглиблено вивчають цікаві їм предмети та роблять перші кроки в науці. Наші учні беруть активну участь у різноманітних змаганнях і конкурсах, наприклад таких, як сьогоднішній інтелектуальний конкурс з економіки «Бізнес-перегони». Ми щиро раді, що до цього заходу доєдналися школярі з усієї Львівщини. Впродовж кількох годин наші юні учасники мали змогу весело проводити час. Можливо, навіть комусь пощастило знайти нових друзів», – додала заступниця директора Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді Наталія Знетиняк.

Отже, п’єдестал у командних змаганнях поділили між собою команди «Шестірка», «Оскар» і «Бізнес-магнати». В індивідуальній вікторині призові місця посіли школярі Вадим Шурко, Данило Волошинов, Єсенія Собечко.

Організаторами заходу були доцентки кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Роксолана Винничук, Галина Бойківська та Світлана Гончар.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу