У Львівському економічному ліцеї відбулися Дні Політехніки

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї

«Хтось прагне щось змінити у своєму житті, інший постає перед проблемою вибору. Це загартовує. І якщо швидше почати випробовувати себе, можна більше всього досягти. Тож розпочни вже зараз, не очікуючи зрілості».

Саме такі слова написано на вебсторінці Навчально-виховного комплексу «Інженерно-економічної школи – Львівського економічного ліцею» (НВК «ШЕЛ»). Як переконались викладачі Львівської політехніки, учні цього ліцею справді активно поринають у навчання та творчість, що в подальшому сприяє їх кращому розумінню себе та досягненню вагомих результатів у житті.

З 15 по 19 квітня 2024 року у НВК «ШЕЛ» було реалізовано профорієнтаційний проєкт «Дні політехніки в школі». Дітям запропонували дізнатись про бакалаврські програми та інші послуги, які пропонує наш університет на освітньому ринку, а також про інфраструктуру Львівської політехніки та університетську спільноту. Додатково було проведено тренінг «Компетенції майбутнього», який має на меті навчити школярів різнобічним підходам для вибору майбутнього фаху.

Окремий цикл занять з математики, англійської мови, фізики, хімії, вступу до ІТ, української мови, формування особистого профілю та його просування в соціальних мережах і дипломатичного протоколу й ділового етикету (в рамках шкільного предмету «Громадянська освіта», який прослухали вихованці ліцею), мав на меті стимулювати їх до подальшого продовження навчання після закінчення закладу шкільної освіти. Зокрема – і в Національному університеті «Львівська політехніка».

На цей час заплановано подальшу співпрацю між НВК «ШЕЛ» та Львівською політехнікою у формі участі ліцеїстів у різних профорієнтаційних проєктах: Наукових фестинах, літніх школах, навчальних гуртках тощо.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї