У Політехніці відбувся воркшоп за результатами реалізації проекту мобільності з Університетом Кінгстона

Кафедра ММП Львівської політехніки
воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона

23 травня у стінах Львівської політехніки відбувся воркшоп Erasmus+ KU-LSUS-LPNU, присвячений підбиттю підсумків реалізації проекту міжнародної освітньої мобільності з Університетом Кінгстона в рамках програми Erasmus+. Проект був започаткований викладачами Інституту економіки і менеджменту та Інституту інженерної механіки та транспорту, до реалізації якого згодом долучились представники й інших інститутів.

Участь у воркшопі взяли проректор з наукової роботи Львівської політехніки Наталія Чухрай та проректор з науково-педагогічної роботи (повна вища освіта) Олег Давидчак, які під час своїх виступів наголосили на важливості розвитку міжнародної академічної співпраці та поширенню кращих освітянських практик.

Серед гостей з Університету Кінгстона були керівник Бізнес-школи Аян Робертс, представник Факультету інжинірингу Енді Августі, студенти Бізнес-школи та Факультету інжинірингу, які проходитимуть практику на вітчизняних підприємствах.

Керівник проекту від Львівської політехніки Ігор Олексів підбив підсумки успішної реалізації проекту: більш ніж 25 викладачів Національного університету «Львівська політехніка», представники ІІМТ, ІНЕМ, ІБІД, ІКНІ, ІАРХ та ІХХТ, мали можливість провести тижневі викладання в Університеті Кінгстона. Крім того, викладачі Університету Кінгстона приїжджали з візитами з метою викладання ву Львівській політехніці (в ІІМТ, ІНЕМ, ІКНІ та ІБІД), що дало змогу запровадити стійкі наукові контакти з представниками університету. В результаті реалізації проекту мобільності 10 студентів Львівської політехніки (з ІНЕМ, ІІМТ, ІБІД) мали можливість навчатися в Університеті Кінгстона.

Основними секціями воркшопу були «Коментарі за результатами проекту та перспектив на майбутнє», «Підготовка мобільності для академічних працівників – загальні і специфічні вимоги до викладання фахових дисциплін» та «Підготовка до студентської мобільності». На цих секціях виступили:

  • Олена Ланець, яка презентувала вимоги та рекомендації щодо підготовки майбутніх учасників міжнародної мобільності;
  • Вікторія Харчук, що розповіла про особливості викладання дисциплін у Бізнес-школі та навела рекомендації щодо успішної підготовки і проведення лекції міжнародним студентам;
  • Роман Шуляр, який поділився досвідом щодо вивчення особливостей забезпечення якості освітнього процесу в Університеті Кінгстона та сформував рекомендації, які можуть бути корисними для працівників Львівської політехніки.

Студенти кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва (ІНЕМ) презентували свої враження від навчання в Бізнес-школі та поділились отриманим досвідом.

Особлива подяка усій дружній команді, яка долучилась до організації та проведення цієї події, а це: Алан Флауерс, Ігор Олексів, Наталія Чухрай, Олена Ланець, Володимир Гурей, Вікторія Харчук, Роман Шуляр, Володимир Жежуха, Галина Лема, Тарас Лісович, Олена Уголькова, Віта Наконечна, Марія Крижановська, Ярина Домащук, Святослав Маліброда, Ліза Зіміна, Катерина Озарчук, Володимир Михайлов, Марта Присяжна, Юлія Фірчук, Вєт Тран.

воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона