У Львівській політехніці відбувся урочистий випуск слухачів курсів у рамках проекту «Україна – Норвегія»

Міжнародний фонд соціальної адаптації
слухачі курсів проєкту «Україна – Норвегія»

29 травня 2019 року відбувся черговий урочистий випуск слухачів курсів у рамках проекту «Україна – Норвегія» у Львові. Учасники пройшли професійну перепідготовку на базі Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Контроль якості програмного забезпечення».

Від Університету випускників вітали куратор проекту «Україна – Норвегія» у Львівському регіоні, доцент кафедри соціології та соціальної роботи Тетяна Шаповалова, проректор із науково-педагогічної роботи Олег Давидчак, заступник директора Інституту адміністрування та післядипломної освіти Роман Квіт, викладачі проекту. Від Міжнародного фонду соціальної адаптації випускників вітала координатор проекту «Україна – Норвегія» Ольга Філіна.

Після виступу організаторів, гостей та вручення випускних документів до всіх присутніх звернувся представник групи Євген Сілков. Від імені всіх учасників він подякував організаторам та викладачам проекту, а також зазначив, що саме завдяки проекту він майже місяць тому отримав бажану посаду автоматизованого тестувальника в IT-компанії.

Далі випуск перейшов до формату святкової частини, і всіх гостей було запрошено до фуршету, де у дружній атмосфері учасники заходу продовжили спілкування вже у неформальній обстановці.

слухачі курсів проєкту «Україна – Норвегія» слухачі курсів проєкту «Україна – Норвегія» проєкт «Україна – Норвегія» слухачі курсів проєкту «Україна – Норвегія»